DEALER LOGIN
PROSPECTT
SHOP BY BRAND
DIRECT LEVERBAAR

Over ons

 

Bitossi produceert al sinds 1921 op ambachtelijke wijze prachtig keramiek. De grondlegger, Guido Bitossi, betrekt vanaf het begin prominente designers bij zijn ontwerpen. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een collectie van ruim 7000 stukken, allemaal tentoongesteld in het eigen Bitossi Museum.

 

Bitossi Home is als dochter van Bitossi 40 jaar geleden opgericht en is inmiddels een toonaangevend merk met producten als servies, glaswerk en accessoires. Bitossi Home is continu in beweging en streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse interieurtrends. Met de verschillende collecties bereiken ze telkens weer de perfecte weerspiegeling van het steeds veranderende woonbeeld.

 

Inspiratie wordt opgedaan in de natuurlijke Toscaanse omgeving, wat bijdraagt aan de moderne silhouetten en traditionele details van het assortiment. Het eigenzinnige design van de nieuwe productlijnen kenmerkt zich door het frisse en onverwachte kleurgebruik.

 

Prospectt BV

In Nederland en België wordt Bitossi Home exclusief geïmporteerd door Prospectt BV. Wilt u advies over de samenstelling van uw collectie? Neem dan contact met ons op!